Lustrumcongres 20 jaar VBT

De ‘Vlaamse Beroepsvereniging voor Tandartsen’ verzamelde haar leden voor het jaarlijkse VBT-congres in ‘Hilton Antwerp Old Town’. De editie van dit jaar met verschillende internationale sprekers was geen ‘gewoon’ congres maar het Lustrumcongres 20 jaar VBT. De inschrijvingen moesten dan ook vroegtijdig worden gesloten omdat de grote ‘Belle Epoque Ballroom’ haar maximale capaciteit snel bereikte.

Een indrukwekkende hoge resolutie LED wall van 14 x 3 meter werd geïnstalleerd voor dit grote publiek. Alle presentaties, de camerabeelden van de sprekers, video’s, een permanente interactieve stem- en vragen ronde, een live foto-feed en sponsor logo-loops werden gemixt en weergegeven op het LED-scherm.

Deel op

Info nodig?

Neem vrijwillig contact, en willen gaan u met veel plezier helpen.