ITAA het Instituut voor Belastingadviseurs & Accountants

Het lege grote ‘Auditorium 2000’ in Brussels Expo werd door ons omgebouwd tot een online studio, voor de eerste algemene vergadering van het ITAA. Alleen de sprekers en de organisatie mocht op zaterdag 5 september in de zaal aanwezig zijn vanwege de geldende corona maatregelen . Meer dan 1600 leden volgden de livestream-vergadering online en namen deel aan de online stemming. Het gebruik van traditionele simultaanvertaling met een hoofdtelefoon voor elke deelnemer in de zaal, was geen optie voor deze online algemene vergadering. Het tweetalige probleem werd niet allen opgelost door de twee moderatoren maar ook met vooraf opgenomen presentaties die ondertiteld werden in het Frans en Nederlands. De voorzitter hoopte om iedereen weer in de zaal te kunnen verwelkomen op de algemene vergadering van 2021.

Deel op

Info nodig?

Neem vrijwillig contact, en willen gaan u met veel plezier helpen.