Een hybride Corona-veilige Algemene Vergadering

De algemene vergadering van dit jaar kon niet zoals gewoonlijk worden georganiseerd in de grote volledig uitgeruste conferentieruimte van AVC-Puls. Vanwege de covid-19-beperkingen mocht slechts een beperkt aantal delegatieleiders persoonlijk aanwezig zijn. We werden gevraagd om een oplossing te bieden, aangezien de volledige delegaties moet kunnen deelnemen voor de geldigheid van de algemene vergadering. Onze mobiele regie opstelling voor livestreaming werd opgesteld in de zaal. Met 4 camera’s werden de voorzitterstafel, de sprekers en het ganse half rond in beeld gebracht. Het aanwezige conferentie microfoonsysteem en de schermen van de zaal werden daarbij geïntegreerd. De volledige vergadering met al zijn delegaties en vertegenwoordigers kon zo de vergadering bijwonen tijdens onze live uitzending en vanaf hun thuislocaties deelnemen aan de interactieve stemrondes.

Deel op

Info nodig?

Neem vrijwillig contact, en willen gaan u met veel plezier helpen.