SME Assembly 2020 & European Small & Mid-Cap Awards 2020

De eerste online en virtuele SME Assembly werd georganiseerd samen met het Duitse voorzitterschap van de raad van de Europese Unie. We werden gevraagd door ‘KFP Five Star Conference Services GmbH’ om audiovisuele ondersteuning voor hen te leveren van 11 november t/m 17 november 2020. KFP selecteerde onze studio-opstelling voor online en hybride evenementen in het ‘Auditorium 500’ van ‘Brussels Expo’. De zaal werd door ons volledig op maat aangepast voor dit high-end evenement. Een indrukwekkende hoeveelheid apparatuur is ingezet niet enkel voor de plenaire zaal maar ook voor de extra tweede en derde livestream kanalen. Onze crew met maar liefst 23 techniekers, operators en cameramensen, bedienden de apparatuur en assisteerden KFP tijdens de 7 dagen van repetities, vooropnames en shows.

Deel op

Info nodig?

Neem vrijwillig contact, en willen gaan u met veel plezier helpen.