18 de ‘Gault & Millau Awards’ en de ‘lancering Belux Gids 2021’

‘Gault & Millau België’ was genoodzaakt door de coronacrisis om de geplande evenementen in 2020 te herbekijken. De ‘Chocolatier Awards 2021’ werden op 19 oktober georganiseerd volgens de geldende covid-19-beperkingen, als een live-evenement met slechts een beperkt publiek in de zaal. Maar het organiseren van de ‘18e Gault & Millau Awards’, het jaarlijkse hoogtepunt van de Belgische gastronomie wat normaal een groot evenement is met netwerking receptie, dat was op 23 november niet meer mogelijk. Een online evenement was dan ook de enige optie. AVP werd gevraagd om deze eerste online ‘Gault & Millau Awards’ te verzorgen. Deze eerste live gestreamde editie was zeer succesvol en werd in spanning gevolgd door meer dan 2000 restauranthouders, culinaire journalisten en partners. Zoals Marc Declerck, CEO van Gault & Millau België, zei; “Je kunt de prijs voor ‘Chef van het jaar ’maar één keer winnen, maar je blijft het de rest van je leven.” Veel meer mensen bekeken de Award-show ook nog later en delen van de opnames werden eveneens gebruikt in het reality-tv-programma ‘Ja Chef’.

Deel op

Info nodig?

Neem vrijwillig contact, en willen gaan u met veel plezier helpen.