Onze service achter de (online) schermen.

Onze eerste online zeer succesvolle ervaringen dateren al van tien jaar geleden toen een IJslandse vulkaan (met een onuitspreekbare naam) uitbrak. Keynote-sprekers konden op dat moment niet meer reizen. We slaagden er toch in om een internationaal congres toch te kunnen laten doorgaan door het opzetten van tientallen online sessies en presentaties. Vanaf dat moment hebben we de technische evolutie op de voet gevolgd en door de jaren heen de meest geschikte streamingplatforms getest en geselecteerd. Een knowhow die we in dit bijzondere jaar nu elke dag heel goed kunnen gebruiken. Ons ‘nieuwe normaal’ is ondersteuning bieden bij tal van online meetings, evenementen, congressen, algemene vergaderingen enz. Dit ofwel volledig online met onze virtuele beeld- en geluidsregie of met presentatoren in een zaal. Daarbij selecteren we voor elk evenement het meest geschikte online platform, van courant gebruikte standaard beschikbare platforms tot top kwaliteit full HD streamingplatforms. Of indien gewenst gebruiken we het online of Webinar platform van onze klant.

Deel op

Info nodig?

Neem vrijwillig contact, en willen gaan u met veel plezier helpen.