Alweer een nieuwe studio

We zijn erg tevreden om een nieuwe studio installatie te kunnen voorstellen, uitgerust met alle apparatuur om uw volgende online -vergadering, -Webinar, -event of opname te kunnen faciliteren. Naast onze Green Key infinity wand, hebben we een flexibele ‘back-drop’ ontworpen met een geïntegreerde video-wall en de mogelijkheid om extra schermen of gepersonaliseerde branding te plaatsen. De studio is uitermate geschikt en beschikbaar voor presentaties, formele toespraken, interviews, panel gesprek, en nog veel meer.

Onze technische crew zal de live camera beelden mixen en in verbinding brengen met sprekers of panelleden die niet aanwezig kunnen zijn, en ze zullen voor elk event een aangepaste lay-out voorzien van de verschillende beelden. Gemakkelijke verbinding, parking en een warm welkom worden gegarandeerd door onze partners van Sheraton Brussels Airport Hotel.

Deel op

Info nodig?

Neem vrijwillig contact, en willen gaan u met veel plezier helpen.