Online Belgische week van gastroenterologie

Elk jaar neemt de Belgische week van Gastroenterologie de bovenste verdieping van het Hilton Atnwerp Old Town hotel in voor hun jaarlijkse conferentie met meerdere break-out zalen en een sponsors ruimte in de prachtige Belle Epoque balzaal. Dit jaar was lichtjes anders, aangezien de volledige conferentie digitaal werd georganiseerd vanuit de BWGE hoofdkwartieren in Brussel. Een online platform werd opgesteld waar bezoekers hun eigen digitale avatar moesten kiezen, virtueel konden rondwandelen in de sponsors ruimte en de presentaties live konden volgen vanuit de vier verschillende zalen.

We installeerden 4 aparte controle ruimtes in het bureau van de klant in Brussel, met al de nodige beeld- en klankvoorzieningen. Ook de mogelijkheid voor de sprekers om hun powerpoint van hun thuislocatie te besturen werd geintegreerd. Daarna werden de presentaties door ons gemixed en gelivestreamd naar het virtueel platform van de klant. Hiernaast werd er ook een connectie gemaakt tussen panel leden in de vergaderzaal en twee operatiekwartieren van het Erasmus ziekenhuis voor de uitzending van live operaties gedurende de conferentie.

Deel op

Info nodig?

Neem vrijwillig contact, en willen gaan u met veel plezier helpen.