Een succesvolle internationale samenwerking

Absolute Audio-Visual Solutions ltd. vroeg onze expertise om hen te ondersteunen met een opstelling in het kantoor van hun klant te Brussel. Door Covid restricties moest het team van Absolute in het VK blijven. We installeerden onze mobiele studio set-up op de 7e verdieping in het kantoor van de klant om hun CEO te filmen, die het drie dagen durende evenement presenteerde. Er werd een permanente connectie tot stand gebracht met de Absolute studio in Londen, waar ze de presentaties en discussies tussen Brussel, Londen, Singapore, New York en Amsterdam samen mengden. Uitgezonden naar meer dan 3000 deelnemers die volgden vanuit meer dan 70 landen. Een geslaagde samenwerking met enkele zeer leuke reacties achteraf.

“Thanks to you and your team for your support over the last few weeks. Frank and the guys on site have been great, a pleasure to work with, even though we have never met (only on comms)”

“Thank you for all your help with the event, the client was very happy. Let’s hope we can work together again at some point in the future.”

Deel op

Info nodig?

Neem vrijwillig contact, en willen gaan u met veel plezier helpen.