Online ‘European Consumer Summit 2021’

‘ICF Next’ deed beroep op onze know-how om de Consumer Summit 2021, georganiseeerd in Thon EU Hotel te Brussel, te ondersteunen met de volledige audiovisuele kant van het verhaal. Een jaarlijks event dat normaal gezien 500 stakeholders aantrekt om deel te nemen aan de plenaire zittingen en workshops in de 4 gelijklopende break-out zalen. De online conferentie werd dit jaar gehost vanuit Lissabon, door de Portugese minister voor Economie en Digitale Overgang, met meer dan 1000 virtuele aanwezigen in de plenaire en break-out sessies. We installeerden de online studio set-up in elke zaal, met gepaste camera’s, video-conferentie verbindingen, videoswitching, een 6-meter-brede geprinte backdrop in de plenaire zaal, etc. Sprekers en moderators in de verschillende zalen en in Portugal, werden in verbinding gebracht met verscheidene sprekers, die zich op verschilende locaties in heel Europa bevonden, om te debateren en hun presentaties te volgen. De livestreams werden voorzien met een aangepaste branding van de conferentie en iedereen kon tijdens het volledige event actief deelnemen aan de Q&A sessies. De plenaire zittingen werden ook met simultaanvertaling uitgezonden, na de gemakkelijke keuze tussen 5 verschillende talen.

Deel op

Info nodig?

Neem vrijwillig contact, en willen gaan u met veel plezier helpen.