De eerste hybride Algemene Vergadering in 100 jaar van het FEI

De Fédération Équestre Internationale, of FEI, is het orgaan dat wereldwijd Jumping, Dressuur & Para Dressuur, Eventing, Driving & Para Driving, Endurance en Vaulting regelt. Het evenement van 14 tot 17 november bracht alle verschillende organismen en comités, plus het volledige uitvoerend bestuur samen in Hilton Antwerp Old Town hotel.

AVP installeerde een 15 meter brede bedrukte backdrop met twee 4,50m x 2,50m geïntegreerde hoge resolutie Led-schermen om de presentaties, camerabeelden en online sprekers te tonen. Het 14-meter podium was verdeeld in twee niveaus met grote hoofdtafels, elk met een frontpaneel van 9,10m breed, ook bedrukt met de FEI branding.

Onze camera-crew legde het hele evenement vast, maar er werd een aparte programma-mix gemaakt voor de live-streaming, die on-demand beschikbaar is op de FEI website. https://inside.fei.org/fei/general-assembly/2021

Ons team installeerde ook alle benodigde apparatuur voor de hybride FEI Board Meeting. Twee camera’s in een U-vormige opstelling legden elke aanwezige vast voor de online deelnemers. Externe sprekers op hun beurt werden getoond op schermen in het midden, alsof ze in de zaal aanwezig waren.

Deel op

Info nodig?

Neem vrijwillig contact, en willen gaan u met veel plezier helpen.