Institute of International Finance en hun Europese top

Na een succesvolle samenwerking tijdens de ‘2018 & 2019 IIF European Summits, vroeg het ‘Institute of International Finance’ AVP opnieuw om de volledige audio visuele ondersteuning te leveren voor hun eerste post-COVID flagship event in Europa. De ‘2022 IIF European Summit’ op 11 mei 2022, gehouden in het ‘Radisson Collection Hotel’ in Brussel met zowel on-site & online aanwezigen, bracht enkele van de meest invloedrijke stemmen in de wereldwijde financiën samen. Onze crew kreeg de opdracht voor de installatie van de plenaire zaal, een volgzaal en de break-out zalen. Een centrale geprinte backdrop achter het podium in de plenaire zaal werd naadloos gemonteerd tussen twee Led-schermen. Er werd een passend ontwerp gemaakt om op de schermen weer te geven en dit vormde het decor voor de plenaire sessies. Online sprekers en panelleden werden op verticale schermen getoond en op het podium gerold om deel te nemen aan de discussies. Door de grote belangstelling voor het evenement konden alleen de geluids- en cameraploeg in de plenaire zaal blijven en werd de technische regie in een aanpalende zaal opgesteld. Er moest worden gezorgd voor een stabiele verbinding tussen beide zalen met communicatielijnen voor de technici en de regisseur van de show. Het hele evenement werd ook livestreamed en geëmbed op de IIF-website. Ons team is helemaal klaar voor de ‘IIF European Summit 2023’ op 23 mei 2023.

Deel op

Info nodig?

Neem vrijwillig contact, en willen gaan u met veel plezier helpen.