Lorenz Life Sciences Group convergeert in Brussel

Op 13 en 14 september vond de jaarlijkse Lorenz Converge meeting plaats in het Steigenberger Wiltcher’s hotel in Brussel. AVP kreeg de opdracht om een maar liefst 25m brede setup te installeren met links en rechts een Led-scherm, een gecentraliseerde geprinte backdrop en witte tussenpanelen die werden uitgelicht om wat diepte in het decor te creëren. Naast de standaard audiovisuele apparatuur die nodig is voor dit soort bijeenkomsten, werd een hybride configuratie geïnstalleerd voor panelleden en sprekers met presentaties die van elders kwamen. In de Foyer werden extra schermen geplaatst voor de expositieruimte, waar verscheidene vertegenwoordigers informatie over hun bedrijven konden delen. De dag na het tweedaagse evenement was er nog een kleinere hybride vergadering in het hotel met online deelnemers. Het team installeerde ook conferentiemicrofoons voor de mensen ter plaatse, plus een camera die de vergadering vastlegde.

Deel op

Info nodig?

Neem vrijwillig contact, en willen gaan u met veel plezier helpen.