Het ITAA-Congres, niet zomaar een beurs.

Voor de eerste editie van het ITAA Congres, op 10 november 2022, wilde het Instituut voor Belastingadviseurs en Accountants een evenement opzetten waar nuttige presentaties over het beroep, het delen van ervaringen door leden en een tentoonstelling met vertegenwoordigers van het beroep gemakkelijk konden worden gecombineerd. Kortom, een feestelijk moment voor de hele branche en haar betrokkenen. AVP hielp bij het ontwerp en de bouw van alle podia waarop talrijke presentaties werden gehouden tijdens het tweedaagse evenement in Hal 11 van Brussels Expo. Een centraal podium en acht break-outzalen werden in de hoeken van de hal gebouwd om de verschillende sessies onder te brengen. Ze werden allemaal uitgerust met passende led-schermen, geluid, licht, spreekgestoeltes, laptops, enz. Voor het hoofdpodium koos de klant voor een grote boksring als blikvanger waarin prominente sprekers werden ontvangen. Ons team installeerde een vierkant met vier Led-schermen, opgehangen in het plafond om alle hoeken van de ring te bedekken. Geluids- en lichtapparatuur werd ook in de hoogte gehangen om de immense ruimte van de zaal te kunnen bedekken, en om de juiste sfeer te creëren tijdens de avondceremonies die werden vergezeld van muziek. Het blijft een plezier om met ITAA samen te werken aan hun evenementen, en we kijken nu al uit naar de volgende editie in november 2023!

Deel op

Info nodig?

Neem vrijwillig contact, en willen gaan u met veel plezier helpen.