Een dag met P&V in Namen

Een jaarlijkse afspraak voor AVP en altijd iets om naar uit te kijken is de P&V Engagement Day. Een viering van de verwezenlijkingen van het bedrijf en een dag om de beste verzekeringsagenten van 2023 te belonen.  Op 21 maart werd het conferentiecentrum Ecolys in Namen omgetoverd voor een award show. Er was geen materiaal voorhanden, dus moest het team alles meenemen naar de lege zaal. Het podium moest groot genoeg zijn voor de band en de laureaten wanneer zij hun prijs in ontvangst namen, wat leidde tot het ontwerp van een tweedelig podium. Het team installeerde vervolgens projectie, verlichting, geluid en zelfs pyrotechniek om de juiste stemming voor de avond te creëren. Naast de centrale ruimte was er een zaal gereserveerd voor de receptie, waar verticale beeldschermen met content van P&V werden geïnstalleerd evenals de nodige luidsprekers en verlichting. De band speelde ook in deze ruimte op een kleiner tweede podium. Altijd een plezier en met veel dank aan Sigrid voor het continue vertrouwen in AVP.

Deel op

Info nodig?

Neem vrijwillig contact, en willen gaan u met veel plezier helpen.