Een viering van inclusie en diversiteit, uitgezonden naar alle uithoeken van de EU met AVP

Voor de tweede editie van de European Capitals of Inclusion and Diversity Awards, georganiseerd door de Europese Commissie om de start van de EU Diversity Month te vieren, werd AVP ingeschakeld om technische expertise en assistentie te verlenen zowel voor als tijdens de show. Omdat het hele evenement naar alle uithoeken van de EU moest worden uitgezonden, was simultaanvertaling nodig in 7 talen en zelfs gebarentaalvertolking voor slechthorende of dove kijkers. Vervolgens verbonden we elke online tolk met ons lokale systeem, zodat zowel aanwezigen in de zaal als online kijkers de gebeurtenissen in de taal van hun keuze konden volgen. Verspreid over de zaal werden camera’s opgesteld die alle hoeken van de awardshow vastlegden, en gemixt met achtergrondbeelden en lower thirds tot het eindresultaat dat in de livestream werd getoond. Extra apparatuur, zoals een teleprompter, showverlichting en geluid werd ook door ons team ter plaatse geïnstalleerd.

AVP speelt graag een rol in het aanmoedigen van diversiteit en inclusie. Gefeliciteerd aan alle winnaars, en we hopen terug te zijn voor de 2024 Awards!

Deel op

Info nodig?

Neem vrijwillig contact, en willen gaan u met veel plezier helpen.