Financial Times gaat Live met AVP

De krant Financial Times en haar evenementenserie ‘FT Live’ staan bekend om het samenbrengen van industrieleiders en regeringsvertegenwoordigers met vooraanstaande journalisten om kritieke onderwerpen te bespreken, van technologie en innovatie tot klimaatverandering en geopolitieke risico’s. De serie staat bekend om zijn redactionele integriteit en expertise in de onderwerpen die ze behandelen. Met meer dan 270 evenementen in 2023, waarbij vrijwel elke locatie ter wereld wordt aangedaan, staat de serie bij zowel sprekers als deelnemers bekend om de redactionele integriteit en expertise in de onderwerpen die ze behandelen. AVP werd ingeschakeld voor de volledige audiovisuele ondersteuning van drie evenementen die van december tot januari in Brussel werden gehouden. Er werden schaaltekeningen en 3D-simulaties gemaakt om de meest geschikte set-ups voor elk evenement te creëren. Aangepaste backdrops en verschillende banners werden gedrukt met de specifieke FT event branding. We installeerden een aangepaste set apparatuur voor deze drie hybride evenementen, elk met zijn eigen specifieke vereisten. Onze technici sloten de online sprekers aan, live streamden naar het FT live streaming platform en namen elk evenement op. Al het opgenomen beeldmateriaal werd per sessie ter plekke gemonteerd voordat het werd geüpload op het FT live platform.

Deel op

Info nodig?

Neem vrijwillig contact, en willen gaan u met veel plezier helpen.