Event Technologie

Op een unieke manier het publiek verrassen tijdens een evenement en daarbij de impact van uw boodschap maximaal vergroten. De juiste sfeer creëren en de volle aandacht van het publiek krijgen. Daarbij ook nog tussen alle andere evenementen origineel blijven en ervoor zorgen dat men uw evenement nog lang zal herinneren. Het zijn de grootste uitdagingen voor een event organisator.

Wij begeleiden u graag met onze ervaring en gratis professioneel advies vanaf een eerste brainstorm, een locatiebezoek tot het maken van een gedetailleerd voorstel met begeleidende tekeningen en 3D simulaties.

Voor ieder evenement bieden wij een optimale audiovisuele oplossing die volledig voldoet aan uw verwachtingen en budgettaire mogelijkheden.

Onze ervaren projectleiders worden van bij het eerste ontwerp mee in het proces betrokken. Zo zijn ze op de hoogte van alle afspraken en technische details. Op de locatie zijn ze uw belangrijkste contactpersoon en zorgen ze samen met onze techniekers en operators voor het vlotte verloop van de opbouw, de repetities en de show. Daarbij maken ze gebruik van ons ruim assortiment audiovisuele apparatuur en leveren ze diverse gespecialiseerde diensten en services.

Uw beste garantie voor een geslaagd event.

Info nodig?

Neem vrijwillig contact, en willen gaan u met veel plezier helpen.