Live chirurgie

Om een chirurgische ingreep op een medisch congres of cursus in al zijn details aan de aanwezigen te kunnen tonen, bieden wij verschillende oplossingen.

  • Een operatieve procedure die de chirurg in de congreszaal live wil demonstreren, geven we haarscherp en in alle close-up details weer op het grote scherm.
  • Bij een heelkundige operatie live vanuit het OK, zorgen wij voor een optimale video en audio verbinding tussen de operatiekamer(s) en de congreszaal of auditorium. Een algemeen beeld van de chirurgen aan de operatietafel en close-ups vanuit verschillende hoeken, worden gecombineerd met beelden van de beschikbare medische beeldvormingsapparatuur ( X- ray , endoscopen , MRI , echografie , enz…). De live-operatie kan zo vanuit de zaal zeer gedetailleerd worden gevolgd met live commentaar van de chirurg. Die tijdens de ingreep ook vragen uit de zaal kan beantwoorden.
  • Wanneer de operatieve ingreep niet kan plaatsvinden tijdens het congres, zorgen we ervoor dat het ganse chirurgisch proces vooraf met alle  beschikbare beelden synchroon zal worden opgenomen. Tijdens of onmiddellijk na de operatie kiest de chirurg welke beelden hij wenst te gebruiken in een on-the-spot gemaakte compilatie. Deze video-compilatie kan dan later tijdens het congres, training of cursus, met vooraf opgenomen of live commentaar worden vertoond.

We bieden gratis professioneel advies.

Info nodig?

Neem vrijwillig contact, en willen gaan u met veel plezier helpen.