Onze missie

AVP (audio visual partners) is reeds vele jaren een gevestigde waarde en een toonaangevend audiovisueel bedrijf in België. Opgericht eind jaren ’70 groeiden we al snel uit tot een zeer ervaren en betrouwbare partner voor onze klanten. Dit vanuit de twee vestigingen in Brussel en in Antwerpen.

Wij bieden onze klanten professioneel advies op maat bij de keuze van de juiste audiovisuele apparatuur voor een éénvoudige huur of de totale ondersteuning bij meer complexe verhuur projecten.

Als audiovisuele partner werken wij ook altijd in nauw overleg en in volledig vertrouwen samen met onze opdrachtgevers. Dat kan vanaf het locatiebezoek, een eerste ontwerp tot en met het uitwerken van plannen en voorstellen. Onze project-leiders en technische crew staan in voor de opbouw en de bediening van onze apparatuur en leveren daarbij diverse gespecialiseerde services en extra diensten.

Niet enkel Belgische klanten maar ook talloze internationale bedrijven en organisaties schenken ons hun vertrouwen. Door onze centrale ligging werken we dan ook in heel Europa waarbij de meertaligheid van onze mensen zeker een pluspunt is.

Inspelen op de behoefte van de klant en voor elke vraag een gepaste oplossing aanbieden, is dan ook onze missie.

Succes is verzekerd door onze zeer ervaren medewerkers die gebruik maken van ons uitgelezen gamma professionele verhuurapparatuur.

Het AVP team staat voor u klaar.

CEO, Edouard van Baeten

Info nodig?

Neem vrijwillig contact, en willen gaan u met veel plezier helpen.