Simultaan vertaling

AVP is gevestigd in België, een land met 3 officiële talen en de EU- hoofdstad Brussel met zijn 24 officiële talen. Onze dagelijkse ervaring met simultaanvertaling maakt ons daarom uw aangewezen partner voor vertaling tijdens uw vergadering, conferentie, congres of evenement.

  • Voor uw korte ‘fluistervertaling’ of geleid bezoek, bieden wij de eenvoudig te hanteren ‘Tour Guide systemen’. Deze gebruiksvriendelijke set in een compacte oplaadkoffer is voorzien van een draadloos microfoon voor de tolk of gids en draadloze hoofdtelefoon/ontvangers voor de deelnemers.
  • Voor vertaling tijdens uw vergadering, congres of evenement bieden wij alle benodigde apparatuur: tolkencabines, infrarood zenders en hoofdtelefoon/ontvangers. Al onze Bosch apparatuur en tolkencabines voldoen aan de hoogste standaard en normen van de Europese Commissie.
  • Voor uw conferentie bieden wij Bosch conferentie microfoons met een koptelefoon aansluiting en taal selectie voor de vertaling. Deze conferentie microfoons zijn verbonden met de vertalingsapparatuur in de tolkencabines. Het is de perfecte manier om een vlotte, goed georganiseerde discussie of debat te houden met simultaanvertaling.

We bieden gratis professioneel advies.

Info nodig?

Neem vrijwillig contact, en willen gaan u met veel plezier helpen.